Søk
Close this search box.

Ventilasjon

Vi hjelper deg med riktig ventilasjon tilpasset dine behov. Vår erfaring og kompetanse i ventilasjonsfaget gir deg trygghet i både prosjektering, montering og service.
Ventilasjonsanlegg

Riktig ventilasjon gir godt inneklima og reduserer energibruk

Når inneklimaet er bra, har vi det bra. Riktig og god ventilasjon er bra for produktivitet, arbeidsmiljø og helse. Forskning viser at produktivitetstap som følge av dårlig inneklima kan være så høyt som åtte prosent. God ventilasjon vil derfor være en smart investering.

Riktig og effektiv ventilasjon reduserer også energikostnader. For å oppnå best mulig inneklima til lavest mulig energiforbruk er forholdet mellom ventilasjon-, varme- og kjøleanlegget avgjørende. Dette kontrollerer vi med moderne byggautomasjonsløsninger. Vi leverer ventilasjon som lønner seg!

Vår erfaring og kompetanse – din trygghet

Vi har mer enn 30 års erfaring i ventilasjonsfaget og spesialkompetanse på leveranser på anlegg til sykehus og laboratorier. Våre dyktige teknikere sørger for trygghet, effektivitet og kvalitet i alle ledd. Når du velger oss til ditt prosjekt, gjør du et sikkert valg.

Optimale løsninger for dine behov

Om du trenger komplette ventilasjonsanlegg til store næringsbygg eller enklere ventilasjon til hjemmet, er vi behjelpelige med våre tjenester. Vi leverer og monterer alle typer anlegg til privat og næring, inkludert behovsstyrt ventilasjon, prosessanlegg og balanserte klimaanlegg.

Vi prosjekterer og leverer ventilasjonsanlegg med varme og kjøling sammen med våre avdelinger innen kulde- og varmeteknikk. I tillegg utfører vi alt av ventilasjonsarbeid innen nybygg, rehabilitering, vedlikehold, service og automasjon.

Vi hjelper deg med både prosjekt og service innen alle våre tjenesteområder.

Ta kontakt med oss for gode løsninger prosjekter innen disse områdene:

  • Forretningsbygg/næringsbygg
  • Skole og barnehage
  • Butikk og kjøpesenter
  • Hotell og restauranter
  • Helseinstitusjoner
  • Produksjonslokaler
  • Oppdrettsnæringen
  • Maritimt

Våre tjenester