Søk
Close this search box.

Prosjekt

De prosjekter vi er involverte i er ofte komplekse, utfordrende og inneholder en rekke tverrfaglige oppgaver og utfordringer.

Et prosjekt kjennetegnes på at det er midlertidig og har en unik karakter, med definert og klart mål som en vil oppnå.

Dette kan for eksempel være tiltak for energioptimalisering, leveranse av et nytt kuldeanlegg eller å utvikle noe nytt.

I prosjekter er det vanlig med tverrfaglig organisering. Vår organisasjon er godt tverrfaglig dekket og vi tilbyr tung kompetanse innen ulike tekniske fag.

Styring av ressurser og ikke minst tilgang av ressurser er kritisk for ethvert prosjekt. Vi tilbyr prosjektledere med lang erfaring fra bransjen og vi er godt dekket med personell innen alle våre tekniske fag. Vi gir ditt prosjekt trygghet.

Vi er vant med komplekse og tverrfaglige prosjekter som involverer store mengder oppgaver og aktiviteter som må koordineres og styres effektivt for å oppnå vårt felles prosjektmål.

Med organisert og optimalisert tilnærming til oppgavene med en tydelig prosjektplan, klare og definerte oppgaver og ansvar for alle medlemmene i prosjektet, så gir dette gode resultater.

Våre tjenester

Kontakt

Trenger du eller din bedrift hjelp med klima- og kuldetekniske løsninger? Vi hjelper deg med montering, drift og vedlikehold av kjøle- og fryseanlegg, klimaanlegg, varmepumper og mye mer. Ta kontakt med oss og få et tilbud.

Kontorlandskap med glassvegger