Søk
Close this search box.

Om oss

Orkland Klima og Kuldeteknikk er en tverrfaglig totalleverandør av klima- og kuldetekniske løsninger i Midt-Norge.

Orkland Klima og Kuldeteknikk AS er en av Midt-Norges ledende leverandører innenfor kulde- og varmepumpeteknologi, ventilasjon, varmeteknikk/rør, El. Automasjon og ENØK.

Selskapet leverer totaltekniske leveranser innenfor Industri, Marine & Offshore, nærings- og bedrifts markedet.

Vi har fokus på høyteknologiske og automatiserte løsninger der tung tverrfaglig kompetanse, kvalitet og effektivitet er i førersetet.

Orkland Klima og Kuldeteknikk har søkelys på å skape innovasjon for egen organisasjon, og til våre kunder i alle ledd for bidraget til det grønne skiftet gjennom aktivt å arbeide med å legge til rette for bærekraft i alt vi gjør.

Energioptimalisering er en forutsetning for bedre klima og miljø. Slik bidrar vi også til god lønnsomhet for alle våre kunder.

Orkland Klima og Kuldeteknikk har sitt hovedkontor på Fannrem i Orkland kommune, med avdelinger i Trondheim, Frøya, Kristiansund og Oppdal.

Vi har totalt 39 ansatte fordelt på våre 5 avdelinger lokalisert i Midt-Norge.

Visjonen er vår identitet, og et mål om hvem vi ønsker å være. Orkland Klima og Kuldeteknikk skal bidra til å skape verdi for alle våre interessenter gjennom å kunne tilby nye, smarte og bærekraftige løsninger.