Orkland Klima og Kuldeteknikk kjøper 100 prosent av aksjene i Kliva Kulde AS på Frøya, og Kliva blir fusjonert inn i OKK!

Etableringen på Frøya vil gi oss et godt fotfeste i øyregionen og sammen gi oss en unik mulighet til å tilby gode løsninger for industrien på Hitra og Frøya.

Kliva Kulde ble etablert av Geir Kleiven i 2004 og leverer varmepumper og kjøletekniske løsninger til privatpersoner og næringsliv på Hitra og Frøya.

Utfordringen i de siste årene har vært å skaffe fagfolk. Richard Hammervold kom inn som tekniker i 2017, og gikk samtidig inn på eiersiden i selskapet. Nå er vi klare for å vokse videre, og da passer det perfekt å få inn kompetansen og kapasiteten til Orkland Klima og Kuldeteknikk, sier Geir Kleiven, som ikke kommer til å trekke seg tilbake, selv om han nå ikke lenger er eier og daglig leder.

Richard Hammervold (35) er oppvokst på Frøya og ser fram til å lede avdelingen på hjemstedet.

Som en del av Orkland Klima og Kuldeteknikk vil nå kunne tilby solskjermingsprodukter, samt service på pumper innenfor VA/VVS- og Industrisegmentet. Dette er tjenester vi ser stort behov for her ute i øyregionen, og målet er at vi skal øke bemanningen og etter hvert kunne ønske nye kolleger velkommen til avdelingen på Frøya, sier Richard Hammervold.

Share:
  • 14
  • 0